BRANISTEA

Comuna cu traditie in olarit

Pagina oficiala a primariei Branistea, judetul Galati

Turism si imprejurimi

Balta Lozova este o amenajare piscicola unde se practica pescuitul industrial, insa de curand a fost introdusa in circuitul de agrement pentru pescuitul sportiv. Astfel se poate spune ca Balta Lozova constituie cea mai noua oferta in materie de pescuit sportiv atat pentru pescarii amatori cat si pentru pescarii profesionisti, aceasta fiind populata anual cu puiet. Cadrul natural este unul specific, luciul de apa se intinde pe o suprafaĊ£a de 150 ha, oferind momente de neuitat intr-un peisaj feeric.
La punctual numit "Potcoava" se afla amenajat un camping si o crescatorie piscicola, unde se poate practica pescuitul sportiv;

Economie si investitii

DOMENIUL DE ACTIVITATE al societatii FRIGOREX SRL consta in importul si comercializarea unei game variate de echipamente frigorifice, de climatizare si ventilatie, accesorii si piese de schimb pentru instalatii frigorifice si de climatizare precum si servicii de intretinere pentru produsele comercializate.
Productia , ansamblarea si depozitarea echipamentelor se realizeaza la locatia din Branistea, DN 25 Galati-Tecuci, unde exista amenajata o hala din care 300mp sunt destinati spatiului de productie si ansamblare echipamente si alti 520 mp destinati depozitarii de echipamente si subansamble.

Proiecte in derulare

Grupul de actiune locala "Lunca Joasa a Siretului" - program LEADER

Declaratie privind aderarea la principiile SNA

Retea distributie gaze naturale

Sala de sport pentru scoala gimnaziala Branistea

Modernizare parc - satul Vasile Alecsandri

Constructie camin cultural - satul Traian

Proiecte finalizate

Sediu Primarie

Retea alimentare si distributie apa potabila

Reabilitarea drumului principal din comuna Branistea

Galerie foto